Äger man en gård och har lantbruk bor man på landet, har man många fördelar med att starta en hobby med modellflygplan tack vare egen mark med fria utrymmen. Blir man riktigt intresserad kan man även vara med i tävlingar för modellflygplan. En gård kräver mycket skötsel och för att underlätta arbetet och hinna delta i tävlingar med modellflygplan, kan man köpa lantbruksmaskiner från en professionell firma online för ett smidigare gårdsarbete.

Starta med lantbruksmaskiner och modellflygplan

När man äger en gård och ägnar sig åt lantbruk finns det alltid mycket att göra och det kan ibland vara svårt att hinna med nöjen som att ägna sig åt att testa en ny kreativ hobby med modellflygplan som kan vara riktigt roligt och stimulerande. För att vinna mer tid och underlätta arbetet på gården, kan man köpa in lantbruksmaskiner på auktion genom en smart hemsida med många maskiner ute på försäljning. Genom att köpa på auktion kan man komma över lantbruksmaskiner för riktigt bra priser. Då får man mer pengar över till att testa en ny hobby som att flyga med modellflygplan och kanske även tävla. En hemsida med lantbruksmaskiner på auktion, är en perfekt lösning för att finna traktorer, vedmaskiner, skotare, maskinsläp, växelplog, såmaskin och mycket mer!

Lantbruksmaskiner skapar mer tid för modellflygstävlingar

Att köpa lantbruksmaskiner online på auktion har många fördelar då man kommer över de flesta maskiner på ett och samma ställe online. Ägnar man sig samtidigt åt modellflygplan spar man väldigt mycket pengar till sin hobby genom att köpa lantbruksmaskiner begagnat men i mycket bra skick. Att även börja delta i spännande tävlingar med modellflygplan är något man kan behöva som avbrott och stimulans när man arbetar med en gård. Varje år hålls tävlingar i Åhus på Rinkaby flygfält med människor från hela Europa. Där tävlar man i klass F1 A med segelmodellflygplan, eller F1B där motorn går på gummiband. Fina modellflygplan är avancerade och kan kosta uppåt 10 000 kronor.

När man använder sig av en smart hemsida online för att köpa in lantbruksmaskiner, kan man även på hemsidan sälja sina egna maskiner man redan har. Då kan man med fördel kontakta en lokal auktionsmäklare på hemsidan och få hjälp kring allt med försäljningen. Då kan man ha råd med mer till modellflygplan och man kan ta sig till olika flygfält. Det finns många bra flygfält att öva på om man också vill ha chans att träffa andra med samma intresse. Ett av dessa är flygfältet på Storängen i Lotorp som Finspångs modellflygklubb använder sig av. Det finns många andra bra flygfält att öva på och tävlar man i med modellflygplan får man frisk luft , trevliga möten och spänning.